„Kicsit másképp” - autentikus és modern

A műsorban látni lehet a lányok nőiességét, finomságát, a fiúk virtuozitását, ritmikai pontosságát és bravúrját, valamint a különböző páros formák ötletes és változatos megvalósítását. Kísér, Samu Zoltán és zenekar

Rendező, koreográfus: Lengyel Szabolcs Micsi

Igény szerint az előadás végén a lelkes nézőket bevonva, rövid táncházat tartunk, hogy testközelbe hozzuk a bemutatott táncokat.

Utcai performance

A négytagú banda a magyar táncélet kiválóságaiból verbuválódott. Mindannyian nagy tudású hivatásos táncosok. Produkcióikban a táncot kiváló eszközként használják arra, hogy közönségüket mulattassák. A szórakoztató koreográfiák egy pillanat alatt varázsolódnak elő bármilyen térben, vagy közegben, rögtönzött előadói teret varázsolva a táncosok köré. A virtuozitás és a játékosság egyvelege a legmagasabb színvonalú utcaszínházi produkcióvá alakítja az egyszerű mozdulatokat. Színes, vidám ruhákban különböző eszközökkel (bot, vasrúd, vödör, kanna, gitár, harmonika, cajon stb) a fesztivál vagy vásár egész területén.

Társulat vezetője, koreográfusa Lengyel Szabolcs „Micsi”

Flamfolk

Táncelőadás

Egy látványos, lendületes, vérpezsdítő flamenco-folk előadás, amely tele érzéssel, ritmussal és persze az elengedhetetlen humorra fűszerezve egy felejthetetlen élményt ad a nézőknek.
Kiváló táncművészek, tolmácsolásában élvezhetik e páratlan összeállítást, amely a flamenco és a magyar néptánc kapcsolatából született, amit nem érdemes kihagyni!
Az előadás után rövid táncház!

Műsoridő 60 perc

 

Netz Táncprodukció - Társulat vezetője,koreográfusa: Lengyel Szabolcs Micsi

Flamencorazonarte - Társulat vezetője, koreográfusa: Lippai Andrea

Netz-es Gyerekek

Nagy öröm, ha a felnőtt nem felejti el, hogy ő is volt gyerek, és még tud úgy örülni, nevetni, játszani, ahogy rég. Pláne, ha saját gyermekeivel teheti.

Egy mozgalmas, dinamikus interaktív előadás, ahol a nézők zenélnek, táncolnak sőt még egy hadsereget is létrehoznak.

Ajánlom szervezetten óvodáknak, alsós iskolásoknak, családi előadásnak, céges családi napokra

Időtartam 60-70 perc

Netz produkció

A Netz produkció egyedülálló utca- és táncszínház, amely professzionális táncosokból, zenészekből, illetve előadóművészekből alakult 2010-ben rendkívül nagy repertoárral.

A repertoár bőségét, sokszínűségét mutatja, hogy az egész estét betöltő előadások mellett interaktív gyerekműsorok is megtalálhatók, mely bármely korosztály számára átdolgozható, illetve akár az aktuális ünnepekhez is könnyen kapcsolható. A cégeknek készült külön tematikájú műsorok mellett különböző fesztiválok „zaj és hangulatkeltő” performance-ok is részét képezik a csapatnak.

A társulat vezetője, koreográfusa

Lengyel Szabolcs Micsi

Képek

Videók

Műsorok